keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Let it snow, let it snow, let it snow!

No joo, ei tullut lunta, ei valkoista joulua, eikä edes joulupukkia meillä näkynyt... Mutta joulumieli valtasi talon (tai siis vanhempieni talon) ja perinteistä pidettiin kiinni. Ja syötiin niin että napa meinasi ratketa. :) Sen enempää selittelemättä, tässä hieman kuvia meidän perheen joulusta (pahoittelen kännykällä napsittujen kuvien huonoa laatua):







Olin vissiin ollut joulupukin ja tonttujen mielestä kauheen kilttinä, kun toi toivomuslistallani olleet uuden salikassin, foam rollerin ja pipoja peräti kaksin kappalein. :)


Nyt on kaksi päivää mennyt erittäin epäterveellisesti syöden ja aivan liian vähän vettä juoden, ja sen huomaa kropastakin. Turvottaa ja ah niin ihanasti finnejä pukkaa naamaankin. Yöh. No, huomenna käymään salilla. Ruokavalio nyt ei ehkä vielä huomenna normalisoidu, kun noita jouluruokia on vieläkin jäljellä, mutta kyllä se tästä... Toivon vaan että nyt vasemman lapaluun alueelle iskenyt jumitus helpottaa pian, pää ei meinaa taipua mihinkään suuntaan ja yölläkin heräsin kipuun nukuttuani kädet pään yläpuolella. Auts.

Mieskin sai joululahjaksi BodyCampin Brutal Diet -paketin, joka alkaa 3.1. Mielenkiinnolla ootan miten tuo sutviutuu. :)

- Nea -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti