lauantai 30. marraskuuta 2013

Team Kalorilaskuri -kimppatreeniä

Hassua... Peilissä ja kuvissa ei näy 8 lisäkiloa jotka puolessa vuodessa olen kroppaani haalinut. Mikään ei tunnu muuttuneen? Mutta housut ei mahdu jalkaan, ja tosiaan vaaka herjaa jo hurjia lukuja.



Tänään oli tosiaan kimppatreenit Team Kalorilaskurin tyttöjen kanssa. Salitreenin veti Markku Metsälä kehonpainotreeninä (kahvakuulaa lukuunottamatta), pienimuotoisena kilpailuhenkisenä treeninä. Ohjelmassa oli lankkua selällään, pull-up:seja, burpeeta, kahvakuulan heilautusta, seinää vasten istumista (mitä se nyt sitten oikealta nimitykseltään onkin), linkkuveitsiä jne. Tämän treenin jälkeen olikin sitten vuorossa Alona Malonen vetämät posetreenit. Saipahan taas niksautella itseään asentoihin, ja sain taas hieman korjausta tuohon etuposeeni. Työtä riittää kyllä posejen osalta vielä...

Team Kalorilaskurin treenipoppoo ja posetreenin vetänyt Alona.

Mutta koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässäpä muutama tänään napattu kuva. Ja kyllä violetti toppi päällä otetut treenikuvat ovat "lavastettuja", eli ei oikeasta treenistä otettuja... :D Niin, tosiaan nuo uudet salihousut noissa nyt näkyvät.

Salihousuista tuli vielä mieleeni: miksi kaikki naiset käyttävät salilla myötäileviä housuja? Tunnen olevani joku ihmeen poikkeustapaus kun käyn salilla aina tuollaiset lahkeista löysemmän malliset housut jalassa...





Ja sit kun muistas vielä hengittää samalla kun vetää vatsaa sisään...

Että semmosta tänään... Maanantaina sitten seuraavan kerran salille, GoGo kutsuu jälleen! Huomenna pitäisi tehdä kotosalla vähän hauis- ja olkatreeniä, ettei nyt pääsisi rytmi katkeamaan.  ;)

- Nea -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti