perjantai 22. marraskuuta 2013

Minä ja muut teinit...

Musta on niin tulossa teini... Tai siis yritän pysyä ikinuorena, tai jotain? :D

Tämä ajatus tuli siis mieleeni kun tänään sain tietää pääseväni opiskelemaan. Hain syksyn yhteishaussa opiskelemaan sairaanhoitoa TAMKiin, ja sain kuin sainkin siis opiskelupaikan. Täytyy myöntää että tunnen pientä ylpeyttä asiasta, hakijoita kuitenkin oli yli 900, joista 80 sai opiskelupaikan nuorten linjalle. Pisteitäkin oli tullu 96, kun maksimi taisi olla 100... :) Opinnot alkavat 8.1.2014, ja työt nykyisessä paikassa loppuvat 31.12.2013, joten peräti viikon loman pääsen pitämään välissä.

Muita tuohon ikinuorena pysymiseen, tai siihen pyrkimiseen, johtaneita ajatuksia on tottakai fitness-harrastus, joka nyt tuntuu olevan lähinnä parikymppisten tyttöjen juttu. Tunnen siis itseni tavallaan jo yli-ikäiseksi hommaan, varsinkin bikini fitnekseen, jossa nuoret tytöt timmeine kroppineen ja nätteine naamoineen pärjää... Ja sitten on vielä tää mun tanssiryhmä-touhu, johon innostuin mukaan lähtemään. Lisää parikymppisiä tyttöjä ryhmänä, ja meikä siellä joukossa. :D No onneks porukkaan kuuluu pari muutakin mun ikästä, etten nyt ainoo "ikäloppu" ole siellä...

Mutta tosiaan, lupasin niitä kuvia Shadow Ladiesin promokuvauksista. Kuvattavat vaatteet tulivat sponsorifirmoilta, eli Clownstarsilta, Daddy's Girliltä, Pit Bull & Ink 187:ltä ja Her Secretiltä. Kengät ja meikki omasta takaa... Ja kuvauksesta vastasi valokuvaaja Jouni Niemi.







Kyllähän noista nyt näkee etten hirveesti oo poseeraillu (aikuisiällä) kameran eessä, eikä ollu ketään sanomassa mitä pitäs tehdä, tai miten asentoa muuttaa... Mut no, siihen nähden ihan ok kuvia. Ens kerralla muistan kiinnittää huomiota enemmän käsiini, ja nostaa leuan ylös ja pään suoraks. :D Jouni mua houkutellu kuvattavaks muutenkin jo pidemmän aikaa, joten ehkä sitä ensi vuoden alkupuolella vois uudelleen uskaltautua kameran väärälle puolelle, josko kroppaa saisi siihen mennessä hieman parempaan kuntoon jo? Reissussa kerättyjä turvotuksia ainakin tässä hyvää tahtia pois saamassa, ja eilinen jalkatreenikin tuntuu reisissä ja persuksissa, eli suunta lienee oikea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti