perjantai 29. marraskuuta 2013

Treeniä, ja (erittäin hidasta) kehitystä

Loppuvuoden hyvät treenit on nyt varmistettu, ostin nimittäin GoGolle lahjakortin, jolla saa treenailla kaksi viikkoa ilman sitoutumista. Eli seuraavat viikot saa treenailla GoGolla! Jee! :) Kunnon treenejä siis luvassa, toivottavasti se sit näkyy myös kehityksenä. Toissapäivänä kun GoGolla kävin treenaileen sain avuksi GoGon oman pt:n, joka antoi vinkkejä ja hieman korjaili tekniikoita rinta-/selkätreenini osalta. Ja kyllä, olen kovin tykästynyt tuohon GoGo-saliin, erityisesti Cityyn... Jotenkin tuntuu että siellä treenit sujuu paljon paremmin ku missään muualla, ja infrapunasauna treenin jälkeen on aina mukava rentoutumishetki. Tiedä sitten onko siitä sen enempää hyötyä kuin normaalista saunasta, mutta ainakin tosiaan saa rentouduttua.

Ja niin, pakko hehkuttaa eiliseltä vielä kahta asiaa: ensinnäkin sain tehtyä (naisten) punnerruksia kämmenet lattiassa. Ekaa kertaa vuosikausiin. Ilman että ees sattu! Vähän ikävältä se tuntu, mut ei silti ranteet kipeytyny. Jee! :) Edistystä siinä kohtaa siis tapahtunu. :) Ja se toinen hehkutus: Näin eilen lihaksen! Mun selässäni oli lihas! Tai sit se oli vaan varjo... Noista ranteistani voisin sen verran kertoa, että eivät tosiaan taivu niinkuin pitäisi, eivätkä tahdo kestää painoa taivutettuina. Suorin rantein tekee kyllä mitä tahansa, mutta ranteet taivutettuna sattuu. Naprapaatillakin noita käyny hoidattaan, mutta nyt näyttäisi siltä että treeni niihin parhaiten auttaa.

Toissapäiväinen treeni meni perille, päätellen siitä että lihakset mukavasti kipeytyivät rinnan ja selän pakeilta. Reidet ja persuskin oli eilen vielä kipeet tiistaiaamun treenin jäljiltä, eikä olatkaan tuntuneet vielä ihan täysin palautuneen sunnuntain treenistä. Koko kroppa kipeenä olikin sit hyvä mennä BC Pro Teamin toiminnalliseen kimppatreeniin. :D Treenin meille veti Jouni Viitanen Tampereen Polte-salilla.


Jouni opasti maastavedon tekniikkaa...

Eilinen hyvä fiilis pienestä kehityksestä latistu sit illaks oikeen tehokkaasti... BC Pro Teamin kimppatreeneissä tuli todettua että joo, edistystä on tapahtunu mut ei lähimainkaan niin paljoa ku mitä ois pitäny, ja edelleen olen heikko läski verrattuna muihin tiimin tyttöihin. Äh... Tuli taas semmonen olo että tekis mieli heittää hanskat tiskiin koko fitness-harrastuksen kanssa. Totesin myös että laihduttaminen on niin paljon helpompaa ku tää touhu. Laihduttaessa sentään on helppo todeta että tekeekö tarpeeks ja tuleeko tulosta: jos paino laskee ja mittanauha näyttää pienempiä lukuja niin on tehty mitä pitääkin. Mut tässä hommassa ei mikään oikeen kerro suoraan tuloksia... Painot nousee hieman treeneissä, mutta kun ei oo tarkotuskaan "voimailla" niin se ei oo hyvä mittari. Mittanauha kertoo että senttejä tulee lisää, mut onko se lihasta vaiko läskiä? Peili ja vaatteet sanoo että ei, en oo hoikassa kunnossa, mut onko sit tullu oikealla tavalla lisää sitä massaa? Mutta no, leuka rintaan ja hampaat irvessä jatketaan... Kai niitä toivottuja tuloksia vielä tulee näkymään, joskus sitten.


Leuka rinnassa ja hampaat irvessä, ei oikein leuat noussu...
Totesin eilen myös sen, minkä tiesin jo entuudestaan: toiminnallinen treeni, kuten crossfit, ei vaan oikeesti oo mun juttu. Ihan liikaa tekemistä niin, että kämmenet on maassa ja paino niiden päällä. Hädintuskin saan niitä punnerruksia tehtyä, puhumattakaan noista muista touhuista... Enkä mie oikeen oo mikään ryhmäliikkuja, en näköjään vaikka ei ois sitä yli-innokasta ohjaajaa paikalla... Kumma että tanssiminen on sit oma lukunsa? Oli kyllä silti hauska kokeilla tuotakin, ja todeta että oikeesti salilla käyminen on mun juttuni niin pitkälti ku liikunta vaan voi olla. Vaikka en olekaan se ybersuorittaja siellä salilla, mutta kuitenkin.

Tästä ei voi kuin taas suunnata ylöspäin, vai mitä? Huomenna olisi edessä taas treeni Markku Metsälän ja Alona Malonen vetämänä, tällä kertaa Team Kalorilaskurin tyttöjen kanssa. Kiva päivä tiedossa, ja eiköhän noistakin treeneistä taas jotain kuvamateriaalia todistusaineistoksi saada.


- Nea -



BC Pro Teamin porukkaa, kuva Polte-salilta kimppatreenien päätteeksi napattu Markku Metsälän toimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti