sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Välidieetti ja koulu alkaa

Hyvää uutta vuotta vaan, näin ekaa kertaa tämän vuoden puolella kun kirjoittelen!

Vuosi käynnistyi flunssassa, joka vieläkin pistää nenää vuotamaan vaikka muiden oireiden osalta jo helpottanutkin. Viikon treenipaussin se kuitenkin aiheutti, mutta tämä viikko onneksi mennyt jo normaalisti treenaten. Uusi vuosi toi tullessaan myös uusia kuvioita, eli välidieetti alkoi. 12 viikkoa (joista ensimmäinen nyt takana) aiempaa huomattavasti matalammilla kaloreilla: 2100kcal väheni 1600kcal:iin. Lisäksi treeniohjelma muuttui aiemmasta 6-jakoisesta 4-jakoiseksi, ja samalla huomattavasti tiukkatahtisemmaksi ja "rajallisemmaksi" liikkeiden suhteen. Mukana on myös uusia liikkeitä, ja tämän viikon treenit ovatkin menneet vähän kevyemmin uusiin liikkeisiin ja liikeratoihin tutustuessa. Kevyemmästä tahdista huolimatta lihakset on kyllä kiitettävästi kipeytyneet, tänään ollut jo varsin hakattu olo kun eilisen jäljiltä pohkeet, etu- ja takareidet, persus ja alaselkä kipeinä, ja torstaisen treenin jäljiltä vielä rinta ja hauiksetkin kipeinä. Ihastuttavaa. :)

Myös koulu alkoi, eli oon nyt virallisesti Tamkin sairaanhoitajaopiskelija. On opiskelijakortit ja kaikki. :D Tilattu on myös jo "työvaatteet" kouluun käytettäväksi ja nimineulat tulevia työharjoitteluja ajatellen... Ensimmäiset kolme päivää meni hyvin pitkälti kouluun, opiskelijaelämään ja luokkakavereihin tutustumiseen, joten leppoisaa meininkiä on ollut. Koulun puolesta löytyy myös kuntosali, jota tuli tosiaan torstaina jo koekäytettyä. Hyvin perussali, mutta kaikki olennainen tuntuisi löytyvän pienistä tiloista huolimatta.

GoGo Hermia - olkavaivaluento
Eilettäin tuli käytyä ystävän kanssa GoGo Hermiassa paikan viettäessä 2-vuotissynttäreitään. Ohjelmassa oli mm. luento olkavaivoista, ja pakkohan se oli käytä kuuntelemassa. Aika vähän mitään ihmeellistä tietoa tuli, mutta hieman kuitenkin osviittaa siitä, kuinka olkavaivoja voisi ennaltaehkäistä.

Alona Malone tarkistelee tyttöjen poseasentoja.

Vielä pakollinen "kuva itestä peilin kautta".
Minä ja kylkimakkarat... Kyllä ne siitä sulaa!
Tänään olikin sitten ohjelmassa pikaiset pose-treenit BC Pro-tiimin tyttöjen kera.

Etuposeasento mulla kaipas edelleen muok-kaamista (no, hienosäätöähän nuo kaikki poset kaipaa), lantion asentoa ja toisen käden sijaintia lähinnä viilattiin...



Posetreenien jälkeen käytiin miehen kanssa vähän asuntoja kattelemassa. Omasta myytävänä olevasta asunnosta saatiin ensimmäinen tarjous (joskin oman asunnon myynti -ehdolla, mutta kuitenkin) perjantaina, ja muutto alkaa siis häämöttää edessä. Varsin varteenotettava ehdokas uudeksi kodiksi löydettiinkin, ja nyt ootellaan että saataisiin asuntovälittäjältä vähän lisätietoja asunnosta, ja katsotaan josko yksityisnäyttöä saataisiin sovittua... Muuttaminen on kyllä jotenkin kivaa hommaa, saa hyvällä syyllä karsia kamppeita ja sisustella uusiksi. :) Sitä siis ootellessa.

- Nea -

1 kommentti:

  1. Tuo peili vääristää! Ei siis sun omissa kuvissa, mutta tuo missä Alona tsekkaa muiden asentoja :D
    Olkapään huoltovinkkejä odotellessa ....

    VastaaPoista