tiistai 28. tammikuuta 2014

Epävarmuutta, ja opiskelua

Osuvasti nimetty...
Tjooh, viime viikot on menny nyt epävarmuuden vallitessa. Epäilen suuresti voiko minusta olla kisaamaan bikini fitness -kilpailuissa... Tai en oikeastaan epäile onko minusta kilpailemaan ylipäätään, vaan lähinnä että voiko kroppani saada jo ensi syksyksi kisakuntoon. Kuten olen aiemminkin todennut, olen mukavuustreenaaja. Siis en treenaa kovilla painoilla, mutta kuitenkin niin, että lihakset ovat kipeinä aina seuraavana päivänä. Riittääkö se? Tulosta varmasti tulee, mutta tuleeko sitä liian hitaasti? Pystynkö muuttamaan treenitapaani saadakseni nopeammin tuloksia?

No mutta, koulussa on käyty reippaasti, ja treenattu on kuitenkin. On käyty koulun salilla, sekä TTY:n salilla, joista jälkimmäinen on osoittautunut varsin hyväksi saliksi. Muutamat treenit on jääny vähän "tyngiksi" aikataulusten mentyä pieleen, mutta kipeet lihakset niistäkin on tuloksena ollut, joten tuskin ihan hukkaan menneet nekään.


Team Kalorilaskurin tyttöjenkin kanssa tuli kimppatreenit vedettyä. Alunperin tarkoituksena oli että olisimme treenanneet BodyCampin personaltrainereiden vetämänä, mutta sekalaisten sattumusten summana päädyimme sitten keskenämme jumppailemaan. Hyvin tunnuttiin silti hiki irti saavan ja voimat pois, ja mukava kokovartalotreeni vedettyä.




Edellinen viikonloppu menikin sitten hieman erilaisissa merkeissä arpaonnen kohdattua. Voitin perjantain arvonnassa lipun BodyCampin järjestämään Super Body Weekendiin, joten lauantaina ja sunnuntaina kävi suunta kohti Varalan urheiluopistoa. Lauantaina puhumassa olivat Tape Valkonen ja Marko Savolainen, sunnuntaina vuorostaan Kati Alander ja Anna Virmajoki. Paljon tuli tietoa ruokavalioista ja erilaisista treenitavoista, ja jonkin verran vihjettä myös ihan salin puolelle oikeisiin tekniikoihin.


Minä, Anna Virmajoki, Sanna, Wanna
ja Kati Alander "kaverikuvassa".

Valkosen ja Savolaisen osuus oli hieman luentotyyppisempää,ja muistiinpanoja tulikin tehtyä niin lisäaineista kuin kisoihin valmistautumisestakin. Virmajoen ja Alanderin osuus taas meni pitkälti kysymys-vastaus -periaatteella, ja vapaan keskustelun merkeissä. Muutamaan itseä askarruttaneeseen kysymykseen tuli vastauksia, mutta jos olisi tiennyt etukäteen että niinkin paljon saisi kysellä niin olisi kyllä kirjoittanut kysymyksiä ihan valmiiksi paperille... :D

Sunnuntain päätteeksi Virmajoki ja Alander katsoivat vielä halukkaiden fysiikat läpi, ja tottahan toki meikä halusi kommentit kuulla. Tuomio oli: "Lisää yläselkää ja takareisiä, kisatavote vuodelle 2015." Että joo... Olivat siis samoilla linjoilla kuin mitä itse olen uumoillut. Koska asia nyt vaivaa, ja tämän vuoden kisalisenssien maksuaikaa on jäljellä vain tämän viikon loppuun, käyn huomenna BodyCampin toimistolla fysiikkatsekkauksessa. Josko huomenna sitten tietäisi miten homma etenee...

- Nea -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti