torstai 30. tammikuuta 2014

Kehitystä(kö)

No niin, tuli sitten eilen tosiaan käytyä BodyCampin toimistolla kuntotsekkauksessa. Alona Malone ja Markku Metsälä katselivat kriittisin silmin alusvaatteisillaan keikistelevää meikäläistä, ja tulivat siihen tulokseen että kyllä, kisat on edelleenkin syksyllä 2014. Hui. Ei voi muuta sanoa... Mutta no, treenit jatkuvat kuten nyt on kuukausi menty, samoin ruokavalio, eli dieettiä pidellään vielä kaksi kuukautta ja katsotaan sitten missä mennään. Tämän kaiken perusteella tuli sitten makseltua kisalisenssi vuodelle 2014, ja lähetettyä kilpailijasopimus IFBB:lle... Nyt se on niinku virallista, meikä on virallisesti IFBB Bikini Fitness -kilpailija. Tosin kisoihin ilmottautuminen on sitten vasta kesällä, mut kuitenkin. :D Hullua...

Alona nappaili parit kuvat kun meikä kaikkea muuta kuin hehkeänä yritti poseerata... Pahoittelen jos aiheuttaa herkille silmille vaurioita. :D Ja kyllä, poseerausta saa nyt alkaa harjoittelemaan entistä aktiivisemmin, erityisesti tuota vasemman kyljen poseerausta, ja käännöksiä.



Kyllä siinä vielä töitä riittää... Tässä vielä etu- ja takaposet, vertailun vuoks lokakuun lopulla otetut kuvat ja eilen otetut. Läskiä ainakin on tullut lisää, mutta takapuolikin pyöristynyt?



Ja niin, ennen tuota kuntotsekkausta käytiin Sannan kanssa salilla, ja ennen sinne menoa pikaisesti Body Actionillä (ostin pari uutta patukkaa maisteltavaksi, Oh Yeah!- ja Lean Body -merkkiset, oli oikeen hyviä molemmat), ja Gazozilla, jonne erehdyin odotellessani Sannaa... Sieltä mukaan tarttuikin sitten uudet salihousut, jotka pääsivät tänään heti käyttöön. Ei vieläkään ihan tuota jalkoja nuolevaa mallia mitä suurin osa salilla käyvistä tuntuu suosivan, mutta vähän sinne päin. Pari kuvaa piti heti aamusta napata, kun oli jotenkin niin hyvä mieli ja salille suunta:



Yhteenveto kuvista: mulla on persus. Kerrankin hyvässä mielessä. Ja paaaaaaaljon ylimäärästä vielä vähien lihasten päällä. Mutta kyllä se tästä.

- Nea -

1 kommentti:

  1. Vau Nea, että tämmöstä! ;) Itekin oon jojoillu viimesen vuoden aikana jo niin useesti että huh huh... Jos oikein laskin niin alotin (ja lopetin) laihdutuksen vuoden aikana yhteensä 4 kertaa? Se on jo jotain.. Ehkä nyt inspiroidun tästä sen verran että saan hankittua jonkun ohjelman ja väännettyä itseni sinne salille vaikka väkisin! Tsemppiä sulle, jään seuraileen kuinka urakka etenee. :)

    -Merve

    VastaaPoista