lauantai 17. lokakuuta 2015

NFE ja Berliini

No niin, nyt onkin sitten postaus koskien puhtaasti kahta reissua: Lahden Nordic Fitness Expoa ja Berliinin lomareissua. Koska noista kisoista, ja varsinkin bikinisarjojen voittajista on käyty keskustelua useammassakin paikassa, keskityn hieman eri näkökulmaan...

Elikkäs, sunnuntai 11.10.2015 tuli vietettyä aamusta iltaa Lahden messukeskuksessa katsellen vähäpukeisia, upeakroppaisia naisihmisiä lavalla. Ja välillä toki kierrettiin messuilla katselemassa uusia tuotteita, joita oli esillä laidasta laitaan. Kilpailijat olivat upeita, porukkaa paljon, kuvia tuli otettua iso määrä... Mutta jännä sinällään, että mieleen jäi parhaiten joidenkin sarjojen voittajien reaktiot. Ja siis hyvällä tavalla jäi mieleen. Tuli sellainen myötäelämisen ilo, kun toiset repesivät riemusta saadessaan tietää voitostaan. Koska jälleen kuvat kertovat enemmän kuin tuhat selittävää sanaa, niin laitanpa pari kuvasarjaa asian osalta:


 Mun ehdoton suosikkireaktio, tästä ei aitoutta puutu:














555,55 euron lenkkarit jäi sentään ostamatta...
Mutta juu, oli onnellisia ihmisiä lavalla, myös niiden joukossa jotka eivät sitä kirkkainta mitalia saaneet. Jälkikäteen on ollut hienoa nähdä esim. Instagramissa voitontanssia ja lukea hehkutusta sijoituksesta, joka on ollut kuuden parhaan joukossa. Näistä tulee niin hyvä mieli, ja antaa kilpailijoista aidon urheilijan kuvan...:)

Mutta sitten Berliiniin... Käytiin tosiaan äitini kanssa ihan vaan shoppailureissulla. Ja kyllä, jopa minä, maailman huonoin shoppailija, onnistuin ostamaan laukun ääriään myöten täyteen uutta kampetta. Mun kompastuskivekseni osottautui Primark, ja varsinkin ko. liikkeen urheilu- ja alusvaateosastot. Muutama kuvapoiminta reissusta:




Ennen ku kukaan ehtii ihmetellä: lippikset olivat siis tuliaiset Nikolle... :D Vähän piti vaan pelleillä niillä oston jälkeen. ;)

Muistutus kaupungin historiasta, hotellin edestä.
Jotain tuli tosiaan ostettua... Kuvasta puuttuvat vielä mm. talvitakki, toiset kengät, pari toppia jne.
 Berliinissä kelit eivät oikein suosineet, vettä tuli kaikkina kolmena päivänä lähes taukoamatta, mutta se ei onneksi shoppailua haitannut. Hotelli Citadenas Kurfürstendamm (kirjotinkohan ton nyt oikein?) oli kyllä varsin mainio, täytyy oikein kehua. Sijainti loistava, huone oli itseasiassa pieni huoneisto keittokomerolla (aivan ihanteellinen esim. kisadieettiläisiä yms. ajatellen), hotellista löytyi oma kuntosali (perusvarusteltu) ja kaikki toimi muutenkin.

Mutta jooh, nyt pitää pikkuhiljaa yrittää syventyä koulukirjoihin, nimittäin tentti lähestyy uhkaavasti. Lukuintoa ei oikein riitä, aihe kun ei ole niinkään kiinnostava, mutta kai se siitä...

- Nea -

1 kommentti: