keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kyllä tää tästä...

No niin... Hoidot on siis ohi. Paljoa ei vielä hymyilytä, kun lantion seutu kipuilee edelleen, mutta muuten olo on kyllä koko ajan normalisoitumaan päin. Harmillista on sen sijaan se, että hiukset alkoivat lähteä tuossa juuri hoitojen loputtua. Ei siis mitenkään urakalla lähde, mutta huomattavissa määrin kuitenkin normaaliin verrattuna. Tässä nyt sitten pienellä kauhulla oottaa kuinka paljon noita hiuksia loppujen lopuks lähtee, selvitäänkö harvenemisella vai joutuuko sit kuitenkin turvautuun vielä peruukkiin... Yh...

Sitä terveellisempää ruokavaliota...
Kynttilänvalossa. :)
Tässä nyt kuitenkin yritetty palailla normaaleihin kuvioihin. Vähän terveellisempi ruokavalio, vähän kaloreiden laskemistakin, salilla oon nyt käyny kaks kertaa jne. Eka salikäynti oli kyllä aika tuskaa, en ollu tullu ees aatelleeks että mun treenivaatteni vois olla niin onnettoman pieniä mulle tällä hetkellä. Ihanasti tursus läskit. :D No, Lontoon reissu pelasti, ostin halvalla uusia treenivaatteita. Hyvä syy mullekin kerrankin shoppailla, vaikka shoppailut keskittykin vaan kolmeen eri kauppaan.

Ja kun ne kuvat taas kertoo (kuvatekstien avustamana) niin piristetäänpä tätä niillä, edellisestä tekstistä kun ei paljon kuvia löytynyt. :)



Mulla ja veljentytöllä oli valtavan iso hotellihuone. :D Tilan säästämiseksi naulakko oli sijoitettu sängyn yläpuolelle ja lavuaari huoneen puolelle, vessaan kun ei ois mahtunu. Asiallinen hotelli kyllä, ja loistavalla sijainnilla.






Shoppailut... Biletystarpeita (Cyberdog) Waterlandia ja WinterWonderlandia varten, ja uusia treenivaatteita (kaikki ei kuvissa), sekä äiteen mulle ostama hieno huppari. :D Mistä tulikin mieleen että pakko kehua kuinka ihana mies mulla on, osti mulle 2 päivän lipun WinterWonderlandiin synttärilahjaks. <3




Mitä tekee Harrodsilla ihminen, joka ei tajua mitään muodista, ja on persaukinen? No ottaa selfieitä pingviinin kanssa, tietenkin! :D Ja ostaa brownieita, kotiin viemisiks... Oli muuten hyviä. :P

Cyberdog, ja "myymälätanssijat".


 Kaikkea sitä Camdenistä löytyy... *ei sano muuta*

Äitini ja poliisit, Piccadilly Circuksella.

Portobello Roadin markkinoillakin tuli käytyä. Komiat oli joulukoristeet jo jollain, ja muutama muukin ihminen liikenteessä... Mukaan tarttui eläinkaupasta herkkuja Fellalle, ja pari käsintehtyä joulukoristetta. Ja kipeät jalat.

Hard Rock Cafen ribsit. Ja suklaapirtelö, tuplana. Kevyttä, on on...


 Harvemmin tulee vessanpönttöjä kuvattua, mutta Jamie Oliverin Jamie's Italian -ravintolassa oli vaan pakko... :D Ja tokihan sitä ruokaakin piti kuvata. Voin muuten suositella kyllä ruokapaikkana.


Kuvassa on mustekalan musteella värjättyä pastaa mustekalalla ja simpukoilla... Nam.
Ja kotimatka Norwegianilla (meno oli Ryanilla).
Että semmosta. Ei oo häävejä noi mun reissukuvat. :D Ja tuli mulla käytyä sentään Florence Nightingalen museossa, eli jotain uuttakin tuli nähtyä eikä ihan vaan shoppailtua ja syötyä.

Hmm... Postauksesta tulis kovin pitkä jos tähän samaan syssyyn alkaisin avautua noista sukupuolineutraaliin avioliittoon liittyevien asioiden osalta, jotka nyt päässä pyörii, joten katotaan josko niistä avautus sit seuraavaks. Nyt alkaa kuitenkin jo Meksikon reissuun valmistautuminen, löysin jopa päälle menevät (ei siis sopivat, vaan menevät) bikinit kaapista. :P

- Nea -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti